dimecres, 23 de novembre del 2016

PREDESTINACIÓ FALLIDA (Un microrelat de Ariadna Herrero)

Algú no va fer bé la seva feina aquell dia. Per aquest motiu quan la Marta es va entrebancar enmig del carrer, en Jofre, en comptes d'ajudar-la i veure's reflectit en la llum dels seus ulls, va passar de llarg. I després d'aquell error monumental, l'esmena ja no va ser possible.

Amb el destí trastocat, en Jofre va dedicar els seus dies a saltar de relació en relació buscant una ànima bessona que mai arribaria. Mentrestant, la Marta es va cloure en una solitud laxa i silenciosa.

El dia que en Jofre va morir, cap antiga amant el va assistir.

La Marta va ser més afortunada. La van veure caure, fulminada, cinc gats domèstics i un periquito.

Ariadna Herrero (Granollers, 1981) és Llicenciada en Filologia Catalana i en Filologia Hispànica. És professora de Llengua Catalana i Literatura a l'institut de Vilanova del Vallès. L'any 2004 va guanyar el Premi Literari La Carrova amb l'obra de teatre Semblava una persona com qualsevol altra (Cossetània, 2006). Ha col·laborat en els reculls de contes Íncipit (Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, 2010) i Tal com sents (Institut Investigador Blanxart, 2015). Dos dels seus microrelats van quedar finalistes en el concurs de lamicrobiblioteca de Barberà del Vallès. Actualment publica els seus microrelats en el blog literari Cinc minuts abans no em suïcidi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada