dimarts, 19 d’octubre del 2021

TRAÏCIÓ (Un microrelat de Josep Maria Arnau)

Immòbils en la foscor, ja no sentien veus ni sorolls a fora. Llavors va donar l’ordre i sortiren de la panxa del cavall. Mentre dirigia els seus homes cap a les portes de la ciutat, Menelau sentí un soroll estrany rere seu i es girà. L’últim que va veure, abans de ser degollat, va ser la figura d’Homer en mans dels troians, escrivint de nou el final.

 

Microrelat inclòs al recull Atrapat (Témenos Edicions, 2021) que es presenta aquest dissabte 23 d’octubre a Olot amb motiu de la publicació de la segona edició (Sala d’actes de l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa, 12 h). 


Il·lustra el text una obra de Shanina Conway.

 

Josep Maria Arnau de Bolós (Barcelona, 1954) és metge i professor universitari. S’ha format a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Escriu microrelats i contes. Els seus textos han estat seleccionats i publicats en llocs web referents dins el camp del microrelat (Wonderland, La Microbiblioteca, Relatos en Cadena) i en diverses antologies. El 2018 va ser finalista del XXI Premi TINET de Narrativa Curta amb el conte “L’Àngela”. El 2020 va guanyar del 1r premi del XIV Concurs Literari de l’Associació Badalona Poètica, en la modalitat de narrativa, amb el relat “Dues paraules”. Atrapat és el seu primer llibre.

1 comentari: