dijous, 3 d’abril del 2014

PRINCESA (Un microrelat de Sergi G. Oset)

Va vendre l'Ànima a la Fada del Préstec Ràpid (espècie en vies d'extinció), a canvi d'una renovació enlluernadora.


El vestit de gasa, però, es va esquinçar. Entre empentes i trepitjades, va perdre una sabata. Les ungles de porcellana es van trencar en la baralla, el pentinat de filigrana es va desinflar com un suflé mal cuinat. El maquillatge regalimava desfet per la cara. Adéu al somni d'entregar-se a l'estrella del pop inabastable.

L'encanteri es va desfer entre plors, malediccions i pólvores blanques.


Microrelat inclòs al llibre “Paràsits mentals” (Bubok, 2012) que es llegirà avui al Contrpunt poètic de Sant Feliu de Llobregat. Il·lustra el microrelat una obra d'Ernest Descals.

Sergi G. Oset publica relats curts al bloc “La meva perdició” i al web de l’Associació de Relataires en Català (ARC). Alguns dels seus textos apareixen en diferents reculls de contes i antologies poètiques. També ha publicat microrelats a revistes i diaris. Va ser finalista en el 7è premi literari de narrativa breu Districte V. “Paràsits mentals” (Bubok, 2012) és el seu primer recull de microrelats.

2 comentaris:

  1. Els encanteris tenen data de caducitat, aquest és el seu mal. També per a les princeses. I que és res té tan poder com el "temps". Un bon relat, Sergi!

    ResponElimina
  2. De vegades els contes de fades es converteixen en relats de terror...

    ResponElimina