divendres, 20 de maig de 2011

AUTOBIOGRAFIA (Un microrelat de Víctor Lorenzo)

Abans d’enviar la versió definitiva al meu editor, omplo de picadura la pipa, l’encenc i repasso tots els capítols, de l’últim al primer. Un cop revisada, em trec el xumet de la boca i arrenco a plorar.
Víctor Lorenzo Cinca (Balaguer, 1980) és Llicenciat en Filologia Hispànica. Codirector i redactor de “La Bultra”, revista cultural de les entitats de Balaguer. Cofundador i membre del comitè editorial de Internacional Microcuentista, revista electrònica dedicada exclusivament al microrelat. Ha publicat els seus contes (en llengua castellana) en diversos blogs i webs dedicats a la minificció, i en diverses publicacions periòdiques, digitals i en paper. Alguns del seus microrelats estan recollits en antologies i d’altres han rebut mencions en diversos premis. Des de fa dos anys publica els seus microrelats al bloc Realidades para lelos.

2 comentaris:

  1. Gràcies per publicar-lo aquí, Jordi. I la imatge de Magritte no podia ser més encertada.

    ResponElimina
  2. No sorprèn (i en aquest cas això és bo) que un altre microconte de Víctor Lorenzo deixi el lector bocabadat. Em recorda, i permeteu-me la propaganda, al primer microconte d'aquesta entrada del meu blog: http://elblogdelmaurici.blogspot.com/2011/04/el-revolver-ii.html.

    A reveure

    ResponElimina