dissabte, 31 d’agost del 2013

PÀTRIA (Un microrelat de Víctor Lorenzo)

Em passaria la vida sencera al teu coll, viatjant per l'arxipèlag de les teves pigues, embolicant-me infantilment en les cortines dels teus cabells, contemplant els teus llavis com qui mira la lluna, somiant amb un viatge d'explorador a les teves espatlles clapejades, notant el bombament de la caròtida, unes vegades lent i d'altres accelerat, si no fos per aquests peixos de la teva roba que aguaiten les meves covardes temptatives d'assalt i em fan sentir, un cop més, com un cuc.

Víctor Lorenzo Cinca (Balaguer, 1980) és Llicenciat en Filologia Hispànica. Cofundador i membre del comitè editorial de “Internacional Microcuentista”, revista electrònica dedicada exclusivament al microrelat. Ha publicat els seus contes (en llengua castellana) en diversos blogs i webs dedicats a la minificció, i en diverses publicacions periòdiques, digitals i en paper. Alguns del seus microrelats estan recollits en antologies i d’altres han rebut mencions en diversos premis. Publica els seus microrelats al bloc “Realidades para lelos”.

1 comentari:

  1. Molt bon acoplament de paraula i imatge, de sentit d'aventura i somni i de realitat cotidiana ferotge. La caiguda final fins a "cuc" és tot un abisme...
    Una abraçada

    ResponElimina