divendres, 22 de juliol del 2016

UNA ABELLA I UNA FLOR (Un microrelat de Laia Prat)

Després d'anys d'investigació, Eduard Ribó i Cruz va ser el primer nen concebut a partir de la interacció directa d'una abella i una flor.

Van caldre proves i proves, hores de laboratori i diverses campanyes de micromecenatge per aconseguir aquest prodigi biològic; i que, per fi, uns pares poguessin explicar al seu fill que un dia una abella, Eduard, va acostar-se a una flor i va deixar-hi una mostra d'àcid desoxiribonucleic i, amb l'ajuda d'un equip científic multidisciplinar, el pare la va anar regant i la mare cuidant-ne els pètals, i al cap d'uns mesos, amor, vas néixer tu... feliç i aliè al debat biomèdic.

Laia Prat Garcia. Nascuda a Barcelona l’any 1982, actualment viu a Sant Quirze del Vallès. És antropòloga de formació i treballa com a professora. També dinamitza tallers d’escriptura per a persones adultes, i per a infants a biblioteques i escoles. Escriu narrativa i poesia, i aquest 2016 ha publicat el seu primer poemari Al revers del tapís (Viena Edicions, 2016), guanyador del XXIè Premi Joan Llacuna de la Ciutat d’Igualada.


2 comentaris:

  1. Què boooo! I jo creient que els nens creixien a sota d'una col...no hi ha dret!
    Felicitats, m'encanta.

    ResponElimina
  2. Què boooo! I jo creient que els nens creixien a sota d'una col...no hi ha dret!
    Felicitats, m'encanta.

    ResponElimina