dissabte, 5 de febrer del 2011

DESESPERANÇA (Un microrelat de Míriam Cendra)


Tota la vida havia esperat que arribés la seva oportunitat. Després, tot va tornar a ser com abans.

Microrelat seleccionat al “VI Premi de Microrelats El Basar de Montcada, 2010”. La fotografia que acompanya el microrelat és de Jordi Ribó.




Míriam Cendra és llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona i diplomada en Correcció i Qualitat Lingüística per la Universitat Autònoma de Barcelona. Després de participar en diversos tallers literaris, va cursar el Màster en Creació Literària a la Universitat Pompeu Fabra. Els seus microrelats “Una melodia per a dos” (2007) i “Desesperança” (2010) van quedar finalistes en el concurs “El Basar de Montcada Ràdio”. Va participar amb quatre contes en el llibre col·lectiu “Dejad que os cuente algo”, publicat l’any 2008. També ha escrit una novel·la, que mai no acaba de donar per enllestida i que, mentrestant, espera el seu moment en una carpeta de l’ordinador. Per a ella l’escriure és una conseqüència del llegir i, més que aficions, pensa que són una manera de viure. No pot imaginar la vida sense un llibre a les mans, un company i un còmplice alhora.

3 comentaris:

  1. Gràcies, Jordi, per publicar el meu micro. La foto que has triat em sembla molt adequada perquè recull molt bé la idea de desolació que jo pretenia dibuixar.
    Míriam

    ResponElimina