dimarts, 24 de novembre del 2015

EL FAR (Un microrelat de M. Carme Marí)

Els veïns de la zona de bon principi l’han mirat amb recel. Ell creu que no l’entenen perque no els ha pogut explicar la seva gran passió.

Sempre li ha fascinat el mar. Especialment quan espetega ferotge contra els penyassegats. Contemplar aquest espectacle des de la torre d’un far era la seva màxima il·lusió, el seu somni d’infantesa.

Per això, quan heretà la petita parcel·la de terra, ho va tenir clar: en comptes d’un xalet hi construiria un far. Encara que els veïns el mirin estrany. Encara que no es trobi sobre un penyassegat. Encara que estigui a 100 km. del mar.

Microrelat seleccionat entre els presentats el mes de febrer del IV Concurs de microrelats de la Microbiblioteca de Barberà del Vallès. El quadre és "Bell Rock Lighthouse" de J.W. Turner (1819)


M.Carme Marí (Barcelona, 1969) tot i ser de ciències sempre ha mostrat una vessant artística: des de fa molts anys lligada a la música (piano, cant coral) i des de l'any passat explorant el món de la "microescriptura", tant en català com en castellà. Ha resultat premiada o finalista en alguns concursos, apareixent en publicacions col·lectives com les de l'Associació de Relataires en Català, la Microbiblioteca de Barberà del Vallés o Cincuenta palabras. Trobareu els seus escrits al blog Petites Histories

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada